Dan Byström’s Bwain

Blog without an interesting name

Brev till Tele2

Posted by Dan Byström on November 28, 2010

Växjö 2010-11-14

Snälla,

Sluta skicka fakturor för ett abonnemang som är uppsagt sedan fem månader tillbaka!

Jag har varit i kontakt med er flera gånger om detta och varje gång lovar ni att det ska sluta, men nästa månad trillar det ändå in en ny faktura. Jag bifogar kopia av en chat där operatören bekräftar att fakturorna är helt felaktiga och där hon lovar att detta ska upphöra. Något som alltså inte skett.

Abonnemanget blev jag tvungen att säga upp efter att i fyra månader (och otaliga timmars väntan i telefonköer) väntat på att få mitt gamla telefonnummer porterat (som skulle tagit tre veckor). Svaret var alltid bara ”det måste göras en ny felanmälan”.

När jag slutligen sa upp abonnemanget blev jag lovad återbetalning för de fyra månaderna. Någon återbetalning har jag inte sett till. Däremot fortsätter ni som sagt att trakassera mig med en ny faktura varje månad, som jag får kontakta er om (med ca 40 minuters väntan varje gång, först tjugo minuter för supporten och sedan vidarekoppling till ekonomiavdelningen som tar tjugo minuter till).

Återbetalning kan göras till:

Handelsbanken
Clearingnummer 6879
Bankkonto: xxx xxx xxx

Jag förväntar mig inte bara återbetalning, utan även skälig kompensation för alla de timmar jag suttit i er telefonkö och för att ni nu helt omotiverat lämnat ärendet till inkasso.

Med förhoppning om att detta ärende nu nått sitt slut,

Dan Byström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: